Muziek

Meezingmiddag


ZING MEE IN HET “GRAND-CAFÉ”
zin in een gezellige middag? Reserveer dan zondag 18 maart a.s. en kom naar de Bombardon” in Heythuysen. In vervolg op voorgaande, zeer succesvolle meezingmiddagen organiseert zanggroep “Bie-eingeraaptj” ook dit jaar weer dit evenement.
“Bie-eingeraaptj”is een groep van 12 zangers, allen actief lid van een mannenkoor, begeleid door twee accordeonisten. Zij treden al vele jaren regelmatig op, met name voor het wat oudere publiek zoals seniorenverenigingen, KBO, Zij-aktief, Zonnebloem, verpleeg- en verzorgingshuizen, etc., in zowel in geheel Limburg als Oost-Brabant. “Bie-eingeraaptj”brengt een populair repertoire met vooral bekende en goed in het gehoor liggende liederen. Vele hiervan in het Limburgs dialect, maar ook in de Nederlandse, Duitse en Italiaanse taal. Het zijn vooral liedjes welke door het publiek meegezongen kunnen worden, hetgeen uiteraard ook de bedoeling is van deze meezingmiddag.
Iedereen is van harte welkom, het begint om 14.30 uur en de entree is gratis. Tip: kom op tijd want het aantal zitplaatsen is beperkt.
Tot zondag 18 maart a.s. in het Grand-Café van “De Bombardon”.
|Doorsturen