Algemeen

Voor je computercursus ga je naar de bieb - Informatiebijeenkomsten


Voor je computercursus ga je naar de bieb - Informatiebijeenkomsten

Binnenkort begint het cursusseizoen weer. Heb je een computer, laptop of tablet en wil je daar beter mee leren omgaan? Bij Bibliocenter zijn informatiebijeenkomsten over de computercursussen die je dit seizoen bij de bibliotheek kunt volgen. Loop binnen en laat je informeren. De docenten van SeniorWeb geven toelichting op het programma van 2019 / 2020. Van een cursus Klik&Tik voor mensen die weinig ervaring hebben met de computer tot de cursus Digisterker, werken met de digitale overheid. Maar je kunt ook meer leren over Windows 10 of hoe je een digitale fotoalbum maakt. Meer info en aanmelden voor de cursussen op www.bibliocenter.nl .

Waar en wanneer
22 augustus Heel 14.00 - 15.00 uur
27 augustus Weert 14.00 -16.00 uur
3 september Heythuysen 14.00 -15.00 uur
5 september Stramproy 14.00 - 15.00 uur

Cursusaanbod
Je kunt inschrijven voor: basiscursus Windows 10, fotobewerking op de PC, fotoboek maken, werken met mappen en bestanden, veilig en vertrouwd online, Google, adressenbestand en etiketten maken, Windows Verkenner, werken met de elektronische overheid, digitaal navigeren, Excel, Word, Powerpoint en iPad. De cursussen starten in september en worden gegeven bij Bibliocenter Heel, Heythuysen, Nederweert, Stramproy of Weert.

Kleinschalig, betaalbaar en voor iedereen
Je werkt in een kleine groep met veel persoonlijke begeleiding. Iedere cursist heeft de beschikking over een eigen laptop. Tijdens de eerste les ontvang je eventueel het bijbehorende lesboek. Een les duurt 1 uur en 40 minuten, inclusief een korte pauze.

Einde bericht

Voor meer informatie:
Els Meeuwissen, programmamaker Bibliocenter
T: 088-2432030, E: e.meeuwissen@bibliocenter.nl
|Doorsturen